Mycket på gång


Ja så är det. Har min första lugna dag idag på väääldigt länge, minns inte ens senast då jag hade en dag där jag i princip bara kunde sitta och chilla. Sjukt nice! Detta har ju såklart lett till att bloggen har blivit lidande, men jag ska försöka skriva något litet lite oftare.

Har varit på halloweenfest ute hos Malin som var helt awesome!
Björn har fyllt år, dagen efter spenderade vi våran åttamånadersdag genom att övernatta på Ystad Saltsjöbad, supermysigt!
Jag har jobbat massor på ridlekiset och trivs bara bättre och bättre! Ungarna är jättehärliga, deras föräldrar likaså. Jag har även jobbat en hel del på McDonalds. Det är stressigt och rätt jobbigt, men samtidigt rätt kul eftersom jag trivs bra med gänget som jobbar där. Självklart trivs man bättre med vissa än med andra, men sånt är livet :)
Micke har fyllt 50 så helgen efter, lördagen den 12:e, åt vi gåsamiddag på Grand Hotell. Det var hur underbart som helst! God mat och härligt sällskap. Större delen av min släkt hade kommit ner, om vi räknar bort kusinerna, och det var så underbart att få träffa alla igen! Mormor, morbror Tomas med sin fru Birgit, moster Astrid med sin man Gert och så min bror Simon med sin flickvän Elin. Underbart!

Det har såklart hänt en massa annat sen jag skrev senast, men ja det finns så mycket att jag inte riktigt kommer på allt bara sådär ^^ Det jag är mest stolt över är ändå att jag har lyckats ta tag i min kropp. Blev medlem på ett gym för ett tag sen och har förvisso inte kunnat träna så mycket som jag velat eftersom jag varit sjuk ett tag, men eftersom jag ändrat mina matvanor och rör på mig rätt mycket på jobbet så har jag ändå lyckats gå ner en hel del :) Tänkte att jag skulle skriva ner mina framgångar här så att jag har det någon annanstans än på en papperslapp ^^ Så here it goes. För att slippa skriva cm så kan jag ju säga att alla mått anges i cm ;)

Vikt: 71 kg            - 6 kg
Bröst: 95              - 3
Under bröst: 85   - 5
Midja: 77,5           - 3,5
Mage: 92              - 5
Rumpa: 101        - 1
Lår: 62                 - 3  (Samma mått hö och vä)
Vad: 38                - 1 (Samma mått hö och vä)
Hö öv.arm: 28     - 4
Vä öv.arm: 28      - 3
Hö u.arm: 27,5    - 1
Vä u.arm: 26        - 1

Totalt har jag minskat 33,5 cm :D Jag är rätt stolt ^^ Men jag vill tillbaka till gymmet nuuuuu! Förbannade förkylning...

Nu ska jag.. fortsätta slappa! Haha. Så får återkomma en annan gång :)
Ha det bäst! Puss och kram!

RSS 2.0