Livbataljons jubileumsbal

Igår firade Livbataljon fem år med en jubileumsbal i Spegelsalen på Grand Hôtel. Jag hade min fantastiska fästman till sällskap, som var sjukt snygg i sin frack om jag får säga det själv hehe. 

Timmarna innan balen var lite kaotiska eftersom det i sista sekunden blev bestämt att Daniel och Maria skulle ta två platser som såldes lite billigare eftersom ett par lämnat återbud. Maria och Daniel hade aldrig träffat varandra innan kvällen, men får man chansen att gå på bal så... Daniel gav sig ut för att leta reda på en frack medan jag rotade fram klänning och skor till Maria. Det var kaos ett tag men vi löste ut det. Och kul hade vi!

Middagen var fantastiskt god och vi hade väldigt trevligt sällskap till bordet. Efter middagen röjdes det undan för dans och baren öppnade. 
Vid ett stängde Grand så vi satte oss i en taxi och drog med Maria och Daniel hem. Två flaskor vin och massa snack senare så kröp vi i säng runt sex på morgonen. 

Vi gick upp runt tolv och hade världens lyxbrunch, spelade spel och hade det allmänt trevligt. 

Helgen har varit helt fantastisk även om vi är lite lätt slitna nu. På hela helgen har vi sovit ca 11h. Maria kom förbi i fredags och det slutade med vin och snack ända fram till halv tre på natten. Hon hann komma hem ungefär två timmar innan hon var tillbaka hos oss för att göra sig i ordning för balen. Kaos som sagt. 

Tack alla inblandade för en fantastisk helg!

Imorrnbitti ska vi till veterinären med katterna för besök hos tandläkare. Håll tummarna för att det går bra. 

Adios! 

Spegelsalen

Daniel och Maria


Förrätt



Bästa, fina vän 💜


Love of my life ❤️ 

RSS 2.0