Ystad Saltsjöbad


Precis hemkommen från en mysig vistelse på Ystad Saltsjöbad. Tanken var att vi skulle åka dit på våran årsdag men av olika oförutsedda händelser så blev det inte så. I måndags ringde Björn mig och bad mig kolla upp om det fanns några bra datum som vi kunde åka på. Sagt och gjort, fanns ett rum kvar på sista minuten(bo 2 för 1) så vi bokade.
Åkte dit igår och tro det eller ej men vi fick samma rum som när vi var där i höstas, hur kul var inte det egentligen?! Låg och myste i spa:t några timmar innan vi åt trerättersmiddag: räkor till förrätt, entrecôte till huvudrätt och crème brûlée till efterrätt. Namnamnam! Sen kollade på film på rummet, drack lite vin som jag tagit med samt lyssnade till vågorna. Finns inte ett bättre ljud att somna till.
Blev underbar hotellfrukost på morgonen idag: äggröra, amerikanska pannkakor, croissant, youghurt osv. Gott gott! Båda åt lite för mycket så myste lite i sängen innan vi checkade ut och spenderade några timmar på spa:t. UNDERBART!
Känner att jag, eller ja båda, var välförtjänt av det efter de senaste veckorna. Ikväll blir det ugnsgrillad lax, kokt potatis och limesås - en ny favoriträtt!

Har jobbat en del ute på Staffanstorp nu, finns både för och nackdelar. Är betydligt lugnare och jag trivs, men det är bristande arbetsmoral bland en hel del där ute.. Men men, ska vi nog kunna få ordning på ;)

Holland var underbart! Ska prata med chefen på McD och se till så att jag verkligen får ledigt de veckorna jag blivit lovad så att jag kan åka på fler tävlingar. Var lite läskigt att både vara lite ur gängorna(över 1,5 år sen jag var med dem på tävling sist) samt få typ allt ansvar i stallet och över praktikanterna?! Men det gick jättebra trots några missar när det gällde det sistnämnda.. Har insett att det inte finns något som heter att vara övertydlig(de gör ändå fel de inte borde göra) och att man måste dubbelkolla allt, hur duktiga de än är. Man kan INTE lita på att de verkligen gör allt man säger, trots att de var väldigt duktiga.
Men men, man lär sig av sina misstag! Hade oavsett superkul och vi kom på en fjärdeplats totalt! Vi var nöjda med det och pojkarna var superduktiga.


Hoppas allt är bra med er!
Puss och kram, skumbanan!

RSS 2.0