Upp till bevis


Snart är även den här julhelgen över, tänk att det går så fort varje år?
Idag blir det julmiddag uppe i Höör hos styvfarföräldrarna sen på kvällen bär det åter till Flyinge och jobb.
Imorrn eftermiddag någon gång påbörjar vi vår resa mot Belgien och Mechelen för vår andra deltävling i världscupen.
Lite nervös är jag eftersom det bara är min andra tävling med teamet och nu ska jag dessutom grooma fram! Det är bara jag, Fredrik, Linnea och Knatte som åker (Linneas första tävling, Knatte är bakgroom) så jag ska styra upp stallet och lyckas hålla reda på hur jag ska sköta mitt jobb på vagnen.. Spännande med tanke på att jag aldrig har groomat förut och bara har fått träna en gång förra veckan!

Ni får helt enkelt hålla alla tummar ni har, jag kommer behöva det!

Nej nu får jag sluta grubbla på det och hoppa in i duschen.
Hoppas att ni har haft en lika mysig julhelg som jag, take care!



Insikt


Har precis kommit in från en långpromenad i kylan under vilken jag hunnit med en massa tänkande och kommit till insikt med något fantastiskt: man behöver inte allt man vill ha, inte ens allt man behöver, för att kunna vara lycklig.
Just nu är jag så lycklig att jag skulle kunna spricka.
Jag har ingen pojkvän, jag har inte bra med pengar, jag har ingen häst, jag är inte så smal som jag skulle vilja vara. Fuck it jag har inte ens allt man behöver för att hålla sig varm under en vinterpromenad, men lik förbannat är jag lyckligare än någonsin! Varför? Jo för jag har precis allt som jag behöver - fantastiska vänner, en underbar katt och ett jobb jag älskar.
Allt annat man kan få och vill ha är bara ett plus.
Klart att jag skulle vilja ha en kille, men jag behöver inte det - hellre singel och lycklig än olycklig i ett förhållande.
Visst skulle jag vilja ha mer pengar, men jag har så det räcker till att mata mig och min Oreo - jag klarar mig.
En egen häst att träna och tävla skulle vara underbart, men det kan vänta - jag har hästar att pyssla med varje dag i vilket fall och känner inte ens längtan efter en egen för tillfället.
Vad gäller min figur är jag helnöjd, behöver inte bli smalare även om jag skulle vilja - jag har snygga kurvor och är stolt över min kropp.

När jag skulle ut och gå fick jag låna inte bara pannband och halsduk, utan även skor eftersom mina är helt söndriga. Jag frös om benen eftersom jag inte hade några leggings eller strumpbyxor att ha under mina jeans, men det berörde mig inte. Jag pulsade bara fram där i snön för mig själv och var alldeles stormförtjust. För ett ögonblick kände jag för att bara lägga mig ner i en driva och skratta högt. Då och där hade jag kunnat dö för jag kan inte tänka mig att jag skulle kunna vara lyckligare.
Aldrig någonsin tror jag att jag har varit så tacksam för att mamma kom hem för tidigt den där dagen i sexan, för att hon faktiskt såg hur det stod till med mig. Hade hon inte gjort det hade jag gått miste om allt detta fantastiska. Livet går upp och ner i vågor, ibland mår man sämre, ibland bättre; just nu är jag nog högst upp på Mount Everest och jag vill aldrig komma ner.

Tack ni som finns där och gör mitt liv till vad det är.
Vare sig om du är en tegelsten eller en bärande pelare i mitt palats så är du lika viktig för mig, för det är alltihop tillsammans som gör varje dag värd att vakna till.

Allt det där som jag vill ha och vill uppleva behöver jag inte idag, imorgon eller ens inom ett år.
Det kommer när det kommer, jag hoppas bara att jag fortfarande finns där för att uppleva det.
Om jag inte gör det? Ja då har jag fortfarande levt ett lyckligt liv utefter vad jag hade att tillgå.

Jag älskar livet.


Och så var den över


Julen alltså.
En massa stök, planerande, matlagning, godisbak, pysslande osv. har nu nått sitt klimax.
Hade en supermysig jul med trevligt folk, god mat och en liten hög med fina paket ända från norr :)
Äntligen fick jag min vita jul!
Ni förstår nog inte hur lycklig jag blir av snön, har en energi som aldrig tar slut! Alla bara klagar, men jag njuter! :D
Klart att den ställer till med sina problem, men hallå, tänk positivt! Varför gräva ner sig i det negativa? Försök hitta något positivt i allt så ska ni se att ni mår bättre - det gör jag i alla fall!
Kände mig btw riktigt fin ikväll, länge sen jag hade ett sånt självförtroende som idag :)

Nu ligger jag här i sängen och myser med ungarna sovandes mellan mina fötter. Damn vad bra jag har det. Njut av livet, du vet aldrig när det slutar! Jag försöker leva mitt liv så och vet ni vad, jag mår skitbra! Jag är glad och har en sprittande energi hela tiden. Klart att jag har mina downers också, men generellt sett är jag mycket mer up än någonsin förut. Njut!

En halvdålig bild från kvällen, men man ser hur jag såg ut :)



God jul igen och god natt på er!

God Jul!


God Jul på er!
Hoppas att er jul blir lika mysig och underbar som jag tror att min blir,
vit blir den i alla fall! :D
En stor kram till alla mina fantastiska vänner som har funnits där under året som gått
- ni gör livet värt att leva!





Julen nalkas


Helt plötsligt var det jul..
Hur gick det till, nyss var det ju första advent?
Jag har inte alls hängt med känner jag, tiden har bara flugit iväg..

Men nu har julkänslan börjat infinna sig!
Idag har jag nämligen både rullat köttbullar med mormor, kokat chokladkola och även hunnit med att byta julklappar med bästaste Maria. Detta innebär alltså att Andromeda inte bor här längre; hon har flyttat närmare city. Bättre hem hade hon inte kunnat få! Är övertygad om att hon kommer få det superbra och en massa kärlek, men det bästa är ändå att jag kommer kunna träffa henne i princip när jag vill :)

Jag har nu jobbat två månader hos Fredrik och det går fortfarande bra tycker jag :) Den 27:e bär det av till Mechelen där det ser ut som att jag ska debutera som groom! Har provat en gång hemma på träning och det gick väl sådär. Är inte så lätt att gissa sig till hur man ska göra ;) Men jag hade i alla fall som vanligt inga problem att lära mig banan snabbt, så det ska nog gå bra när jag väl lyckas klura ut hur jag ska säga saker och ting :)

Måste bara skryta med att jag har gått ner 10 kg sen i mars ungefär! :D Vet vad jag vägde på Nya Zeeland och minns inte att jag gick ner innan jag började hos Tomas ^^ Så jo, är väl rätt nöjd.. Woop woop!

GOD JUL PÅ ER!



Puss och kram, skumbanan!

Long time no see


Nej, nu blir det banne mig att uppdatera bloggen!
Jag trivs skitbra på jobbet :D Ska få träna lite hemma på att grooma, går det bra så ska jag antagligen debutera som framgroom i Mechelen under annandagarna :D

Helgen i Globen var helt fantastisk! Jag hade superkul och allt gick smidigt :) Fredrik kom femma båda dagarna (notera att det var hans första inomhus den här säsongen, de andra hade redan kört någon/några tävlingar). Söndagsrundan, den som gällde, körde han skitbra! Den var mycket, mycket bättre än hans warm-up. Allt flöt på ett helt annat sätt och hade det inte varit för tre dumma bollar så hade han kommit trea!
Vi tar dem i Mechelen!

I fredags var Bea här och vi hade myskväll med The Phantom of the Opera, jag såg dock inte slutet för då hade jag somnat ^^ Haha.
Igår drog vi ut i Malmö, men det sket ju sig ganska stenhårt.. Vi kom inte in på Slagt (som var på Akvariet den kvällen) så vi fick gå in till centrum igen i all snö, wohoo! Som tur är hade vi (jag och Bea) Alexander "Balkongen" Johnsson som stöttepelare så vi trillade inte och skorna förblev hela ;D
Hamnade på Burger King där vi satt och var allmänt bittra.. Nej, bara lite faktiskt, jag lyckades förbli positiv hela kvällen bortsett från ett litet svagt ögonblick vid kassan på BK ^^ Med gott sällskap blir det mesta rätt roligt :)

Idag har jag varit på julmarknad med familjen, helmysigt var det :) Ska se om jag orkar baka lite lussebullar, mamma önskade innan ^^ Födelsedagsmiddagen för henne igår var lyckad, alla älskade mina cheescakes, jag är stolt :D Första gången jag gjorde det så.. Var riktigt nöjd själv måste jag säga :)
Hm, vad mer? Jo, kattungarna växer så det knakar, Andromeda väger strax över kilot nu, helt galet! Min finaste Oreo ligger på 850 g, men han kämpar på :) Så som han busar är det inte konstigt att han inte går upp mer, Andromeda är ju lugnast så.. ;) Pip-Lisa söker fortfarande hem btw! Eller ja, mamma säger att ingen får ta henne, men hon vill inte heller behålla henne själv. Säger hon... ;)
Bacardi har börjat anpassa sig, han är inte längre skräckrädd för ungarna, sicken mes till katt du har Bea.. ;) Men han gör små framsteg varje dag! Haha. Vem hade trott att jag skulle bli med så många katter?! Nu måste jag till vet också med en av ungarna så att jag kan få medicin utskrivet till deras öron (alla tre har öronkvalster, men behöver ju bara betala för en unge, alla kommer ju få samma sorts droppar ;D)

Här kommer några bilder jag tog häromdagen :)

Cool Maya
f. 2010
e. Colmar ue. Waldes


Philipa
f. -99
e. Waldes ue. Niniski xx
(Mor till Maya)



Mina finaste små!



Måste bara avsluta med att säga att jag älskar mitt jobb!
Det är jobbigt med all snö, men herregud vad roligt det är :)

Ha det bäst!

RSS 2.0