Like a boss


Just ja, har inte ens hunnit klart handledarutbildningen innan Sandra vill vidareutbilda mig till arbetsledare. Det går bra nu!

Var i Åstorp och hälsade på när det var träningsläger för kuskarna, tror ni att jag lyckades med att bara titta på? Nejdå, jag hoppade direkt in och började hjälpa Tomas med avlastning, hästskötsel, vet. undersökning, selning osv. Annika åkte hemifrån senare för att ta hand om stallet, så jag var helt plötsligt handledare åt de två praktikanterna eftersom Tomas höll på med sitt. Så kan det gå :)
Onsdag morgon så beger jag mig återigen upp till Grevie för att hjälpa till att packa innan vi drar till Horst, Holland, på tävling! :D Mitt liv är så sjukt nice just nu!
Working three jobs at the same time, like a boss. Haha. Jag är faktiskt pretty darn awesome just nu känner jag.

Igår följde jag med Björn upp till Alvesta när han skulle lämna Alex hos sin mamma som ska passa honom medan Björn är på KFÖ:n (och jag i Holland som därav inte kan passa honom som det var tänkt). Så 13 månader senare fick jag då träffa Björns mamma, om än en snabbis :P Se där ja!

Ikväll blir det core och simning med Maria, först ska jag bara bli klar med handledarboken så att jag kan lämna in den till Sandra imorgon. Wiie! Det flyter på nu! :)

Eftersom jag gått ner en del i höstas och nu tänkte komma i form inför beach 2012 så tänkte jag bara lägga upp en liten bild som är form av både efter och före bild. Efter höstens träning, före vårens :P Hehe. Måste säga att jag börjar känna mig rätt nöjd med min kropp :)

Ha det bra vänner!


And so it continues


..och idag fick jag ett fantastiskt erbjudande av Elena, min chef på ridlekiset. Nästa termin vill hon överlämna hela ridlekisverksamheten till mig. Hon ska återgå till sitt vanliga jobb och kommer inte ha tid med lekiset då, därför vill hon att jag ska ta över hennes lektioner plus att jag kommer få fria händer och sköta i princip allt. 

Jag kommer få ändra i terminsplaneringarna om jag vill(så länge jag fortsätter i samma anda), planera grupperna inför nya terminer, lägga in borsta-och-rid/specialaktiviteter/lovaktiviteter när jag vill o.s.v. Hon är jättenöjd med mig och känner att hon litar fullständigt på att jag kan sköta verksamheten och samtidigt ta hand om och se till hästarnas bästa. Det känns underbart!!! 

När jag rättade mitt högskoleprov såg jag att jag inte kommer lyckas höja mitt reslutat tillräckligt mycket, så som det ser ut nu funderar jag ändå på att vänta en vända till och försöka mitt bästa på veterinär(plugga ma E så jag kan söka in i Danmark m.m.), så vad passar bättre då än extra jobb? Underbart!

Bra dag idag :)

Promotion


Hade medarbetarsamtal med min chef på McDonalds i torsdags och gissa vem som blev överöst med beröm och ska få en befordran? :D Om ni inte gissade det så JAG! Wohoo!
Har fått med mig en bok som jag ska plugga in, skriva självtester i och sen lämna in till Sandra. När det är gjort så ska jag få lite praktisk utbildning i restaurangen och efter det så är jag förhoppningsvis inte längre medarbetare utan verifierad handledare! Efter det så ska jag fortsätta utbildas till arbetsledare så småningom.

Känns så sjukt underbart, det går inte att beskriva! Att få bekräftat att allt ens slit verkligen har lönat sig och att det inte bara är jag som tror att jag gör ett bra jobb, utan att min chef även tycker det. Att hon vill ha mig på jobbet så mycket som möjligt eftersom jag är ett jättebra föredöme och även därför skulle passa perfekt som skiftledare(arbetsledare). Helt galet!

Såna här saker bara förtjänas att skrivas ner. Så när jag har en dålig dag kan jag kolla tillbaka på det här och känna mig så sjukt stolt över mig själv igen :)

Sweet!

RSS 2.0