Ledig dag

Så himla skönt att få ha en extra ledig dag innan helgen. Har hunnit träna, storhandla och fixa en massa hemma och än finns energi över.

I helgen är det bröllopsmässa båda dagarna på Nackastrandmässan. Jag och Micke köpte biljetter för flera månader sedan, men han måste jobba tyvärr i helgen. Som tur är har han dock lyckats hitta en kollega som löser av honom en stund på jobbet imorrn, så vi kommer i alla fall iväg en av dagarna, yeey!

Igår fick jag äntligen min medalj för vinsten in den dagliga orderritten 2015. Kul att äntligen ha fått priset och inte bara äran. Får ta och ge Ulv en extra belöning för att han var duktig hest ❤️

På återseende!

2016

Ca tre år sedan jag skrev senast. Funderar på att börja igen.
Har hänt mycket i livet och är så lätt att många av dessa händelser faller i glömska om man inte skriver ner dem.
Så dags att börja 😊

De senaste dagarna på jobbet har varit i omorganisationens tecken. Vi håller på att flytta runt i logement såväl som på arbetsrum. Lite lätt kaos men hoppas på att det kommer bli bra. Allt är väldigt oklart just nu så som vad vi kommer göra om dagarna och hur uppgifterna kommer se ut. Men det klarnar väl så småningom.

Micke har börjat läsa en grundläggande juridikkurs på halvfart och distans. Han sitter i vakten på jobbet så han har varannan vecka till att helt fokusera på plugget och vi hoppas båda på att det går bra. De tjugo bästa får automatiskt en plats på juridikprogrammet och jag har fullt förtroende för att det kommer gå utmärkt för honom.

Själv får jag se vad som händer. Har sökt en tjänst på Swedint och väntar på svar i dagarna. Får jag inte den så blir det ledningssoldat här på Livbataljon, vilket för med sig både bra och mindre bra saker för min del. Håll tummarna! 😊

Snart är det dags att jobba igen, på återseende!

RSS 2.0