Väntar


Det är precis vad jag gör: väntar. Sitter på Lund C och väntar på älsklingen som är på väg ner. Hans tåg skulle ha varit här 05:25 men när jag kom hit så såg jag att det var en timme försenat, wohoo! Han sover väl och tänkte inte på att skicka ett sms till mig så jag får glatt sitta här och vänta. Ingen idé att köra hem igen. Funderar på att gå till Espresso House som öppnar om 20 min, så får jag i alla fall lite värme.

Igår fick jag äntligen mitt brev från rekryteringsmyndigheten och skojar ni om jag blev glad när jag insåg att jag blev kallad till mönstring?! Riktigt jävla glad blev jag! Ännu bättre är att jag har ytterligare 2,5 mån på mig att träna för jag ska inte mönstra förrns den 14:e juni, det känns också riktigt bra eftersom mina problem med axeln gjorde att jag halkade efter en månad med träningen. Nu finns det ingen ursäkt till att jag inte ska kunna klara testen för att bli antagen till GMU.

Nu fick jag ett sms, när man talar om trollen ^^ Han hade sovit till 5 min innan och sen tog det en stund tills dess att han märkte att de var så sena. Jaja, han är på väg i alla fall. Ska bli så underbart att äntligen få träffa honom igen!

Bara en kvart tills espresso house öppnar.. En chai och en scones kanske? Min tomma mage börjar klaga lite. Eller en helt vanlig kaffe.. Spänning i vardagen! ;) Haha.

På återseende!
Puss och kram


Långvecka


Det gick bra hos sjukgymnasten, fick lite mer övningar som jag ska göra hemma samt tips om hur jag bör förändra min gångstil. Hon kunde undersöka min nyckelbensled den här gången och kunde även manipulera den lite, men det ville inte släppa helt. Var dock mycket bättre. Inflammationen i trapezius har gett med sig, så nu är det bara höften(meniskerna) och nyckelbensleden som krånglar. Hade ont på massa punkter i ryggen också så det är tydligt att problemen i höger axel kommer från höften för det strålar verkligen upp längs ryggen till axeln. 
Fick en ny tid om två veckor så att jag skulle kunna få lite tid till att göra mina övningar så att jag eventuellt kan hinna känna någon skillnad. Eller ja, nu är det bara en vecka kvar tills min nästa tid.
På fredag ska jag behandlas med akupunktur för första gången av sju, det ska bli spännande att se vad som händer och om det hjälper mot min huvudvärk.

Jag har varit lite dålig på att blogga sen förra tisdagen för på kvällen kom Micke ner och var nere ända till i söndags, så förståeligt nog så lade jag lite mer tid på honom än på att blogga ;)
På onsdagen tog vi en lång promenad i Skrylle och det var så sjukt mysigt, solen sken och det var helt underbart väder. Senare på kvällen så drog jag med honom till mitt älskade Actic Olympen och vi körde Actic Training Circuit tillsammans. Det var så sjukt kul att träna ihop med honom! Tyvärr blev han illamående efter första vändan, antagligen på grund av att han var lite dålig på måndagen, så det var rätt trist. Men vi hade kul ändå och det gick jättebra. Som tur vad så gick det över efter en liten stund men det var inte alls kul att se honom må så dåligt..

Torsdagen tog vi det bara lugnt på innan han skjutsade mig till lekiset, han skulle passa på att träffa en kompis under tiden, så då tyckte han att han kunde köra ut mig och hämta mig. Trevligt trevligt :)
Under fredagen åkte vi till Lund där han fick sin ena backspegel fixad. Den var sönder redan när han köpte bilen, så det lovade det kostade honom inget att få den utbytt, det har bara tagit ett litet tag för honom att komma till skott. Åkte tillbaka till Västra Karaby sen där vi fikade med hans farfar som kom förbi.
Senare på kvällen så stack han till Malmö för att fira 10-årsjubileum för den skola där han läste en kurs som heter Service Manager för något år sedan, tyvärr var det bara för fd elever så jag fick inte följa med utan hängde i Lund istället. Hämtade honom på centralen vid två sen körde jag till Karaby där vi sov.

Drog till jobbet på lördagmorgon och var sådär lagom trött ;) Gick hur bra som helst dock på jobbet och Hubbe var superduktig när jag körde honom efteråt. Han är så rolig den, hur lugn som helst på lektionerna men så fort jag spände för honom och kom ut på vägen utanför ridhuset så började han takta och hingsta sig. SÖTIS! Jag är så sjukt stolt över den ponnyn. Hade en helmysig kväll i Karaby sen med Mickes familj. God mat, fruktsallad, kladdkaka och melodifestivalen. Det var så trevligt så!

På söndagen träffade vi Maria och Anton i Marias lägenhet i Lund där vi blev bjudna på fika och bara hade det allmänt trevligt. Blev till och med kvar lite längre än tänkt, men till slut blev Micke tvungen att köra eftersom han trots allt skulle hela vägen till Stockholm. Självfallet blev jag magsjuk sen på kvällen, så inte nog med att jag fick sova ensam efter fem nätter med Micke, utan jag var dessutom dålig. Wohoo!

Igår mådde jag dock bättre så blev en löprunda innan jobbet. Tänkte att jag skulle öka tempot lite, visade sig att jag ökade det rejält haha. Sprang samma sträcka sju minuter snabbare än förra gången plus att jag lade till 400 meter. Inte konstigt att jag blev lite tröttare den här gången ;)
Väl på jobbet så bestämde jag mig för att prova att ha Hubbe på lektionen när de skulle få ha körning. Körde honom en runda innan så att han skulle ha fått göra av med sin överskottsenergi plus att jag jobbade honom lite i ridhuset. Han var riktigt duktig, var kul att se att allt vårt jobb ute på rakt spår på vägarna gav resultat när jag skulle jobba honom lite på volter och dylikt - han var så mjuk och fin!
När eleverna sen fick köra honom så skötte han sig perfekt! Han var lugn, snäll och lättstyrd. Blev dessutom betydligt bekvämare för eleverna när de åkte eftersom vagnen är mer anpassad för hans storlek(den lutade inte nedåt så att de gled av sätet) och selen är tusen gånger bättre än den Elena hade så vagnen ligger bättre och skumpar inte på samma vis.
Sen tror jag att det var roligare för eleverna för Hubbe är vältränad och lydig i körningen vilket gör att det blir lätt för dem att styra. Majsan och Zamba är snälla men de kan vara rätt tunga i handen och inte fullt så lydiga(drar i tömmarna så att eleverna glider av sätet eftersom de inte kan hålla emot och inte kan hålla emot med benen), men Hubbe var lätt i handen så alla kunde styra i både skritt och trav utan problem. Det var riktigt kul att se! Haha, jag känner mig som en stolt mamma som just sett sitt barn vara duktig hahahaha. Men i alla fall. Det känns rätt sjukt att jag har kört in honom och att han redan är så duktig.
Jaja, nog om Hubbe. Ikväll blir det Actic Training Circuit klockan 20, ska bli så kul! Wohoo :D

Ha det bäst och ta hand om er!

Here we go again


Sitter och väntar hos sjukgymnasten. Idag ska hon försöka undersöka och manipulera min nyckelbensled på höger sida, fick order om att ta smärtstillande innan så att det skulle gå lite lättare. Är inte alltför sugen men får hoppas att det inte blir alltför plågsamt..
Får verkligen hoppas att det här hjälper och kommer göra mig bättre. Har inte haft fullt lika ont i axlarna under veckan som gått men fy fan vad ont det har gjort när jag har gjort stretchingsövningarna som jag blev ordinerad för höften.

Jaja håll tummarna!!!


RSS 2.0