Password


Kommer sätta lösenordet redan imorgon fm eftersom jag ska iväg hela dagen och sen sover borta på kvällen och vet inte riktigt när jag kommer hem.
Så anyways, ni som har skrivit till mig är uppskrivna och kommer få ett meddelande någon gång imorrn fm :)
Sista chansen nu för er andra som vill läsa ^^
Fast det går ju alltid att höra av sig i efterhand också förstås :)

Nej, nu ska jag ta tag idag, ikväll blir det Steffiffi :D <3

Pusshej!

Spin my head right 'round


Pallar inte.
Nu har jag satt mig i skiten, dumma dumma jag.
Varför göra saker mer komplicerade än de redan är?
Pucko.

Gaaaaah!


Jag vill bara skrika rakt ut, så högt jag bara kan,
men då skulle folk tro att jag var galen så jag låter bli och skriker inombords istället.
Jag vet inte hur länge jag orkar.
Hur länge jag orkar vänta på dig, eller vad fan jag nu gör.

Jag tänkte sätta lösenord på bloggen.
Inte för att jag vill veta vem som läser utan för att jag vill veta vem som inte läser, så säg till antingen här, över facebook eller på något annat vis innan veckans slut, för på måndag sätter jag lösenord.
Jag skriver nog ett pm på fb också till de som jag vet läser så att ni inte missar det.
Anyways, give me a heads up så får ni the password när det är satt.
Den här bloggen skapades trots allt i syftet av att vara lite av min dagbok, men jag känner att jag inte riktigt vågar skriva allt jag vill skriva ifall fel person läser det.
Så nu ska det bli ändring på det :)

Nu ska jag sova, mina ögon gör ont efter att jag gråtit som en dåre till The Notebook. Jag hatade den, fast egentligen så älskade jag den. Tyckte bara synd om hennes fästman..

Natti natti!

Livet


Gick ut på en gå/springa/sitta-tankerunda i förrgår för att jag helt enkelt behövde rensa hjärnan och samla mina tankar.
När jag kom hem hade mamma precis kommit in genom dörren och frågade var jag hade varit. Jag svarade lite frånvarande eftersom jag inte direkt slutade tänka bara för att jag gick in genom dörren.
Mamma undrade varför, om det hade hänt något.
Mitt svar var: "livet".
För det är precis vad som har hänt, livet. Jag älskar det men vet inte om jag orkar det.
Hur gör man när man helst bara vill försvinna ett tag för att man bara inte orkar?
Jag vet inte.
Det närmaste jag kan komma är att göra mig helt fysiskt utmattad för då kan man inte tänka på mycket mer än vad man för tillfället gör mot kroppen och hur man ska orka springa de där 100 metrarna till eller göra de där situpsen.
Det gjorde jag igår.
It felt great.

Men hur jag än gör så fortsätter livet att knacka på axeln.
Blir en springrunda idag också.
I'm gonna torture my muscles.
And it's gonna feel sweet.



Take care

America, here I come!


Saker har varit i rörelse den sista tiden och jag har haft mycket att tänka på, därav min dåliga uppdatering av bloggen.
Det största som har hänt är nog ändå att jag från och med imorgon inte längre är anställd hos Stenshill Stables som Fredrik Perssons hästskötare utan blir arbetslös, vi kom överens om att det var det bästa för oss båda.
Det varar dock inte så länge utan om lite mer än en månad, närmare bestämt den 4:e april, så byter jag ut det kalla Skåne mot Californien, USA och Fox N Firkin Farm där jag kommer joina Nicole i tre månader! Det är så sjukt stort och har gått så snabbt att jag knappt har hunnit greppat det ännu, men det känns väldigt bra och kommer bli galet roligt!
Jag har velat jobba med hästar utomlands i ett engelsktalande land ända sen långt innan studenten och nu blir det äntligen verklighet! Helt galet. TACK NICOLE!
När jag kommer tillbaka så har jag förhoppningsvis kommit in på veterinär alternativt djursjuksköterska och kommer påbörja mina studier. Snacka om att saker kan ändra sig snabbt.
I've got a good feeling about this, det känns rätt.

Later aligator!

Changing


From now on, things will never be the same...

Gekås igår, körde på ansvarsfullt handlande och köpte så lite så möjligt, men notan blev ändå på ca 1500 kr..
Jaja, nu har jag i alla fall skaffat en massa saker som jag behövde och ville ha.
Var dock roligare när man handlade ovuxet på Gekås och kom hem med femtioelva hästsaker som man egentligen inte ens behövde x)

Idag blir det en massa ärenden, bland annat åka ut till gården vid 14 och prata med Fredrik (han ringde mig igår och ville att jag skulle komma ut). Innan dess ska jag till blodcentralen och prova mig för att bli blodgivare, packa upp lite Gekåssaker, träna om jag hinner det innan två, sen efteråt ska jag till Malmö och lämna in mammas Pro Aqua på reparation. Har inte varit på Aroma Techs kontor sen jag slutade, could be interesting..

Nu blir det att ta mig upp ur sängen så jag kanske hinner fixa en manikyr också ^^

Adios din gås!

Party!


20-årsmiddagen blev en succé! Jag var supernöjd och mina gäster verkade vara detsamma, tacksms:en dagen efter vittnade åtminstone om det :)
Förrätt: Rostat bröd med sallad, gravad lax, gravlaxsås och citron.
Huvudrätt: Ugnsbakad fetaostfylld kycklingfilé med ajvar relish och ris.
Efterrätt: Chokladmarängpaj och morotscupcakes.
Till detta serverades vitt vin (black tower) och diverse alkoholfria drycker samt det som folket själva hade med ^^
Steffie, Carro och Elli anlände en timme tidigare för att hjälpa till med tanke på mitt lilla handikapp, men mamma hade redan fixat det som jag behövde hjälp med så de höll mig mest sällskap :) Även Bea kom lite tidigare eftersom bussarna inte passade så bra.
Efter att de olika rätterna avnjutits bjöd Bea och Maria på en frågesport - om mig! 10 frågor som man fick skriva ner svaren till på varsin lapp och vid rättningen så ledde varje rätt svar till en klunk av valfri dryck ^^ Jag hade alla rätt ;D Haha. Roligt var det i alla fall, tack för initiativet tjejer!
Det blev mycket snack och skratt samt fina presenter :D Jag och Malin körde på en vit kväll, Malin för att hon skulle jobba, jag för att jag gick på smärtstillande och dessutom inte ville bli för påverkad då jag kanske skulle råka fucka upp fingrarna mer. Efterhand när kvällen led mot natt så avlägsnade sig Kaga och så småningom drog vi andra vidare mot Malmö och White! Jag och Malin agerade chaufförer vilket både var väldigt skönt för och inte säga ekonomiskt eftersom man slapp hela böket med kollektivtrafik och/eller taxi.
Fick köa lite och träffade en vakt som gjorde personliga påhopps-skämt, men när vi väl kom in efter lite köande så var det mycket roligt :D Haha, Malin agerade min flickvän när två killar började ställa 20 frågor och höll på och skulle kramas och grejsa när de fick reda på att jag "fyllde år". Undrar om de ens var torra bakom öronen? Haha. Anyways, det var ett mycket trevligt place (var ju debuten) och efter en hel del dansande så blev det att dra sig när klockan närmade sig två eftersom varken jag eller Bea (som jag skjutsade hem) ville vara ute alltför länge. Fick veta av Elli att det tydligen blev lite småbråk senare, men det kan man ju nästan förvänta sig när man är ute med Malmös tre aggressivaste brudar som Elli själv uttryckte det ;) Haha, inget allvarligt eller så men ändå ^^
Tack än en gång i alla fall! Bilder finns på facebook!

Fingrarna blir bättre (som tur är!) och jag har nu avvant mig från morfintabletterna eftersom jag känner att jag måste ha lite ont annars så överanvänder jag handen tills jag råkar röra ett av de skadade fingrarna för mycket så att det gör väldigt ont = inte bra för läkningen.. Det negativa är att jag känner av min huvudvärk igen :( Har ju kronisk huvudvärk sen ca sex år tillbaka och den brukar generellt sett ligga på en sexa på en tiogradig skala, men med morfintabletterna har den legat på en trea eller till och med bara en tvåa de flesta dagarna! När jag då tar bort de tabletterna så känns helt plötsligt en sexa som en nia eftersom jag inte längre är "van" vid värken -.-
Så slut med gnället nu!

Har haft födelsedagsmiddag med släkten idag till vilken jag kom oförskämda 35 min försent till då jag var mitt uppe i ett viktigt samtal i Malmö och inte visste att festen var för mig (trodde att den bara var för mina styvsyskon) så jag tänkte att det kanske inte gjorde så mycket om jag blev lite sen. Men ja, trevligt var det i alla fall, jag fick ju en massa presenter som jag inte förväntat mig att få ;) Haha!
Mamma: 3 vinglas från Boda Line, tårtspade, tårtgaffel och ostkniv från Boda Line samt dessertskedar (dock ej BL då de tyvärr håller på att utgå ur sortimentet).
Jan och Elsie: 300 kr, en blomma och en skål från Iittala/Marimekko.
Claes och Ancha(som tyvärr ej var där eftersom hon är med sin cancersjuka pappa..): en ring från SisKa (som kompletterar halsband och örhängen som jag tidigare fått) samt två ursnygga glas i ett (dyrt!) designmärke. Dessa ska jag lägga upp bild på sen, kommer inte våga dricka ur dem! Bilder på smyckena hittar ni här. Halsbandet är bild nr 3, örhängena bild nr 5 och ringen är den sista av ringarna. Har inte vågat använda dem heller eftersom de är så fina, ni skulle bara se hur vackert halsbandet ligger!
Väldigt trevliga presenter :D Sällskapet var såklart lika trevligt :)

Nu ser jag att klockan har blivit alldeles för mycket och eftersom jag både ska hinna med en massa ärenden imorrn och en långpromenad med mamma så får jag ta och lägga mig nu.

God natt och sov gott!

RSS 2.0