Ork?


Jag har varit i princip arbetslös sen jag kom hem från USA, ändå har jag knappt någon ork för något. Förstår inte varför.. Visst, jag var sjuk från 20:e augusti fram tills ungefär 20:e september, så då var jag helt slut hela tiden pga det. Men nu vet jag inte. Har förvisso varit pigg ett par dagar nu, hunnit med att gymma och allt, men nu känner jag hur orkeslösheten kryper sig på igen.. Antar att det är det psykiska igen, suck. Massa mardrömmar och skit. Därav inte så mycket bloggande från mig, känns dessutom som att jag inte har så mycket att skriva om.

Jaja, nu är jag i alla fall inte arbetslös längre så - GLÄDJE! Ska på introkurs den 6:e, då får jag veta hur mycket tid jag får så nu hoppas jag på att det är massor, jag vill ha ordentlig lön! Ska ändå på intervju på Espresso House har jag tänkt mig (ifall det inte blir så många timmar har jag ev det som backup..).

Älskar för övrigt mitt andra jobb! Det är fantastiskt roligt och väldigt givande. Igår fick jag till och med en hejdå-kram av ett av barnen, så sjukt gulligt ^^

Måste plugga massor nu till hp samt anmäla mig till ma E kursen så att jag kan börja plugga till veterinär någon gång! Annars har jag ju min karriär på McDonalds som jag kan satsa på ;)

"I woke dreaming we had broke.
Dreaming you left me for someone new,
and you cried drying those brown eyes,
crying you're sorry, sorry won't do.

But this is the way I need to wake
I'll wake to you, and you never left me,
all that I dreamt had been untrue.
Open my eyes, I see sky.

Oh oh oh oh you know
the way to keep me on my toes.
I-I-I-I'll be just fine,
just say you'll stay forever mine,
'till we fall asleep tonight."

-Joshua Radin ft. Ingrid Michaelson

På återseende!


RSS 2.0