Öppning


Länge sedan sist, men är mycket som rör sig i mitt huvud så blir inte mycket ork kvar till bloggen. Eurovision har kommit och gått. Maskeradfest på fredagen, ESC+födelsedagsfest på lördagen - sweet.
Simon åkte till Afghanistan för en vecka sedan, känns konstigt och lite jobbigt. Orkar inte gå in på det nu..

Jobbar på för fullt, körde öppning idag(06-15) samt ska ta halva öppningen imorrn och hela på fredag. Är dock glad över att jag ska öppna på fredag för jag skulle egentligen ha jobbat 14-23 men Christine har blivit sjukskriven så jag tog hennes öppning eftersom det generellt sett är lättare att lösa ett mellanskift.

När jag inte jobbar så tränar eller sover jag, i princip. Om inte Micke är nere då alltså för då är det han som gäller. Kör just nu på "30 day squat challange" som jag kombinerar med crunches, push-ups och rygglyft. För varje dag som jag lägger på reps på mina squats så lägger jag till lika många på de andra. Crunches och rygglyft gör jag lika många som squats, medan jag började på 2x10 push-ups och nu är uppe i 4x10. Känns så sjukt härligt att jag märker att jag blivit starkare! Hade så svårt för att ens göra 10 st förut men nu så klarar jag det mycket lättare samt att jag kan gå djupare ner - LYCKA! Älskar att känna hur min kropp utvecklas!

Nu är det inte alls långt kvar till mönstringen, känns så sjukt nervöst redan men också oerhört spännande och peppande. Har redan mönstrat två gånger i mina drömmar så kommer nog lösa sig den 14:e ;)

Ha det bäst!
Kram


Valborg


Valborgsmässoafton har kommit och gått och plötsligt är vi inne i maj månad. Tiden går snabbt när man har roligt!

Kvällen igår spenderades hos David som bjöd in till grillning. Jag som fortfarande är lite krasslig orkade inte ta mig in till Malmö och Elli, så i princip tvärs över gatan kändes lagom ^^
När jag kom dit var det bara David, Anton och Karro(och lilla Oliver på 3 mån :)) som var där, men efterhand trillade folket in. Camilla, Josse, Vickan och Maria dök också upp, så jag blev inte ensam med killarna den här gången.
Vi grillade, åt, drack och hade det allmänt trevligt! Stefan kom förbi en stund på kvällen också och åt lite innan han och Karro åkte hem, Oliver blev lite trött ;) Fick även prata lite med min älskade Micke som äntligen fick lite tid över. Han berättade att han antagligen får tillgång till en kompis lgh fr.o.m. den 1:a juni, så om jag vill kan jag komma upp efter det. Jag längtar bort härifrån för Micke styvpappa har köpt nya högtalare och sedan dess(drygt två veckor) har han spelat musik varje dag från det att han kommer hem från jobbet tills han går och lägger sig.. Man blir något less. Men men. Pratade om lite allt möjligt och det var så skönt :) Avbröts lite abrupt men det är sånt man får tåla när mannen är på övning :)
Till sist var det bara jag, Anton, David och Camilla kvar. Vi pratade massa strunt innan vi gav upp runt 01-01:30. Supertrevlig kväll allt som allt!

Väcktes vid nio av grannens förbannade hundjävlar för tredje morgonen i rad. De släpper ut dem och så skäller hundarna som fan utan minsta tillsägelse. Börjar gå mig på nerverna! Speciellt när jag somnade runt två och hade hoppats på att få sova lite längre...
Efter en dryg trekvart så ringde dock Micke så blev på bättre humör :) Han hade tydligen känt av sitt ben igår när de övat eldställning och rapporterade det till ledningen direkt. Så han var bortplockad från övningarna idag så att han inte ska dra upp skadan igen. Tycker lite synd om honom men är samtidigt glad att han är försiktig. Han vad ändå på bra humör och jag är glad för jag fick ju prata med honom ^^

Nej nu är det dags för mig att försöka få något i magen, den är inte alls särskilt glad på mig :P
Ta hand om er!


RSS 2.0