Complicated


Nej det kanske är dags att försöka sparka igång den här bloggen igen? Tanken var ju att ska skulle skriva ner allt som hände i mitt liv här, smått som stort, för att kunna minnas det i framtiden.
Nu har det gått lång tid sen jag skrev här sist och det har hänt massor som jag inte kommer ihåg så mycket av längre utan bara att det har hänt.

Älskar jobbet på lekiset! Trivs förvånansvärt bra på McD. Var uppe hos Tomas E i början av februari och vaktade stallet, vilket har lett till mer jobb :D Som det ser ut nu så ska jag upp dit den 8:e-9:e och hjälpa till vid ett bröllop och, om jag kan lösa det med chefen på lekiset, så ska jag följa med på tävling i Holland sista helgen i april!! Hur kul hade inte det varit?!? Hoppas!

Så, vad har hänt? Idag: jogging och rask gång varvat ca 50/50 på 5 km rundan i Skrylle med mamma samt lite situps, ryggups och armhävningar efteråt. Första träningspasset sen i december och det var sjukt skönt!
Igår: Bowling på BigBowl. Började med förfest hos Elli sen tog vi oss ner till BigBowl för att börja bowla vid 23. När vi var klara dansade vi lite på deras dansgolv, men satt mest vid sidan av och snackade. Trevligt trevligt i alla fall! Insåg också att det försvann en timme. Gick på bussen från värnhem till malmö c en liten stund innan två, och när vi kom fram till centralen var klockan helt plötsligt tre haha, lite fail..

Mars: Inte hänt så mycket egentligen. Jag och Björn har haft årsdag, och på lördag är det dags för högskoleprovet. That's about it ^^ Jo just ja, gick på inspelningen av Robins med Nicole, eller snarare hon bjöd med mig dit - superkul!

Februari: Jobb hos Tomas då som jag skrev innan.
Jag och Malin bilade upp till Göteborg och gick på Gbg Horse Show. Såg kvällsshowen på fredagen och lördagen samt lite av förmiddagsshowen på lördagen. Gick på mässan, träffade massa kul folk och hade allmänt nice! Fick sova i broderns lägenhet tillsammans med två katter och fyra urgulliga kattungar. På söndagsmorgonen körde vi förbi hans nya lägenhet(där han sov under helgen) och lämnade lite saker, fick även äran att dricka en kopp av hans tillverkat med drop coffee tekniken eller vad man ska säga det - sjuuukt mycket godare än vanligt kaffe! Behövs ingen mjölk eller nåt utan är bara gott :) Sen körde vi till Gekås och gick runt där ett bra tag innan färden bar åter till Skåne.
Höll Malin sällskap natten efter eftersom hon skulle in på sömn EEG och behövde vara vaken i 24 timmar innan dess. Det gav mig en härlig öroninflammation, men vad gör man inte för sina vänner? ;) Även om jag kanske råkade slumra till lite.. Hehe.

Sen minns jag inte så mycket mer faktiskt.. Haha, som jag säger alltså, jag måste skriva medan jag kommer ihåg för annars blir alla dagar till slut bara dagar som har passerat och inte så mycket som jag kommer ihåg av i längden, även om det hänt mycket kul som jag vill minnas.

Nej, nu ska jag ta mig ut i solen igen innan den går ner och bara njuta lite innan jag sätter igång med hp-studierna.

Ha det bäst!

RSS 2.0