Busy day


Eller ja, snarare händelserik.
Lämnade katterna hos vet imorse klockan 7:30 vilket gick hur bra som helst bortsett från att Oreo var skräckrädd :P
Han gillade inte första gången han blev vaccinerad, andra gången höll han på avlida för att det var så hemskt, så ni kan ju förstå att han inte var så sugen på ett tredje besök hos veterinären ;)
Jag kände mig lite hemsk.. Han vågade sig inte ut ur buren (Lisa gick ut direkt och försökte hoppa ner från britsen för att undersöka rummet), så efter många försök fick jag ta av överdelen på den. När hon då skulle känna på hans testiklar så kröp han ihop i ett hörn i skräck och försökte gömma dem x) Hon lyckades dock komma åt dem så då fick jag lyfta upp Oreo för att lägga honom i vet.buren, jag tror aldrig han har tryckt sig så tätt intill mig som då. Som om han försökte säga "släpp mig inte mamma, lämna mig inte här, låt dem inte röra mig!", han var helt skräckrädd stackarn :P

Gick ut sen och upptäckte då att jag inte hade mina bilnycklar i jeansfickan. Kom på att jag hade haft jackan på mig när jag gick ur bilen så att jag lagt nyckeln i jackfickan istället och när jag skulle plocka ut Lisas bur ur baksätet så slängde jag av mig jackan där och tryckte ner låspluppen från insidan på förardörren. SUCK!
Så det blev bara att ringa och väcka min stackars sjuka pojkvän och be honom om hjälp. And like a knight in shiny armour kom han till min undsättning. Efter lite pillande kom vi fram till att det inte gick att få upp dörren på något annat vis än att slå in rutan (vilket var mycket billigare än låssmed, 200 jfr med 1000, hmm tough choice..).
Älsklingen körde mig sen in till Malmö för att fixa mammas Pro-Aqua på kontoret, träffade min gamla team leader Mats på köpet, trevligt trevligt :) Sen skyndade vi oss hem till mig där Björn dumpade mig så jag kunde träffa Steffie som dök upp inom kort. Sista dejten innan min avfärd and it was fun. Wiie! :D
Packade klart medan hon var där så nu är det bara handbagaget kvar att fixa innan måndag, känns helt surrealistiskt att jag snart är på väg till USA men det ska bli sjukt roligt!

Vid 15 drog jag ner till djursjukhuset och hämtade katterna, Lisa hade tydligen varit en riktig liten bitch när hon kvicknade till från narkosen, haha. Hon verkade dock inte särskilt tagen men Oreo sprang och gömde sig det första han gjorde när han kom hem stackars liten.. :( Björn dök upp med en ny ruta och, ännu bättre, nya hållare till bagageluckan så jag slipper få den i huvudet! :D Är han bäst eller vad?
Sen ställde han sig och pillade med bilen medan jag och Steffie lekte inne i huset vilket var supertrevligt :D Björn fick dock ringa en kompis till hjälp då det var lite krångligt att få Rutans ruta på plats men efter mycket om och men så var hon hel igen :)

När Steffie hade stuckit hem så umgicks jag och Björn med mamma, Micke och katterna en tag innan vi drog hem till honom. Jag somnade som en klubbad säl i soffan efter en pizza och sov som en stock! Jag var helt väck, det var nästan obehagligt för Björn fick knappt liv i mig..
Vaknade tydligen upp och sa något jättekonstigt så att han nästan blev rädd för mig, haha. I morse så vaknade jag av att jag bet honom i armen eftersom jag drömde att jag var en varulv som skulle bita ihjäl en vampyr. HAHA ja så kan man ju också göra xD Ingen skada skedd dock, bet inte så hårt som jag trodde :P

Ikväll dyker Malin och Bea upp för en sista träff innan mina tre månader på andra sidan Atlanten ^^

Älsklingen


Ha det bäst!

Earth hour


Jossan är nere i helgen - skitskoj!
Hon kom ner i fredags, hämtade henne på stationen vid 10:30.
Drog in till Malmö för att träffa Jessica, Kellersson och Matilda vid 14:30 för att ta en fika. Efter mycket snurrande hit och dit så hittade vi ett fik med plats för oss alla. Alla utom Jossan tog en bit av en sorts chokladtårta som var helt galet god (och mäktig)! Efter mångra trevliga timmar fyllda med skratt och snack så drog vi oss hemåt på våra olika håll.
Vi handlade på vägen hem och tillsammans med mamma gjorde vi supergod hemmagjord pizza - mumma!

Vid ett skypeade jag med Nicole ett tag, insåg att resan till USA närmar sig med stormsteg! Bara en vecka kvar nu tills jag åker i princip, helt galet! Så är ju skönt att jag får träffa så många den här helgen :)

Idag blev det bowling på O'learys på Entré med samma gäng bortsett från att Matilda bytts ut mot Bea ^^ Även det var trevligt, verkar som att det mesta blir det med rätt folk ;) Efteråt köpte vi glass m.m. på Burger King och som vi avnjöt i solen på en trappa vid Värnhem.
Drog hem vid 17-tiden och tog det lite lugnt, drack te och åt fram tills 20 då mamma meddelade att en bekant till oss var med i "Är du smartare än en femteklassare?" vilket var lite roligt ^^ Så vi kollade på det fram tills 20:30 då det var dags för Earth Hour! Jag övertalade familjen att vi skulle hylla detta så släckte ner hela huset och tände massa ljus. Vi underhöll oss med att spela TP, jag och mamma mot Jossan och Micke, vilket resulterade i en spännande och oerhört jämn match (lärde mig att Pajala vid något tillfälle av misstag blivit bombat av ryska flygplan, det visste jag inte!).
När jag trodde att vi var klara (runt 22-23) så började M&M spela kort, Chicago. Jag skulle bara hjälpa med reglerna men det slutade med att jag och Jossan joinade istället. Det var otroligt underhållande men vi gav upp vid 2 (eller ja 3 eftersom det är sommartid nu) och sökte oss till sängarna.

Älsklingen min bestämde sig dock helt plötsligt för att han minsann ville svänga förbi och ge mig en godnattpuss vilket jag inte tackade nej till ^^ Supermysigt var det iaf, helt ensamma under stjärnklar himmel, kan det bli bättre?

Nu har jag dock insett att det är dags att sova om jag ska orka med en morgondag också! Ska försöka hinna träna och packa medan Jossan träffar en kompis, sen blir det filmkväll med lite folk. Awesome!

God natt!

Blooood


Idag var jag en duktig flicka och lämnade blod :D
Steffie höll mig sällskap eftersom Björn blev inringd till jobb igår, attans bananer!
Men jag och S hade jättekul så det blev bra i vilket fall :)
Jag svimmade inte eller något, blev bara lite light headed efteråt ^^ Haha. Steffie var mest fascinerad vid huruvida den stora kanylen gjorde ont eller ej ;)
Tog en fika sen på Mondo, varm choklad och en ciabatta med mozzarella och pesto för min del - sjukt gott!
Gick en liten vända på stan sen innan vi skildes åt.

Nu har jag varit duktig och sorterat det sista i min resväska (dvs det som jag inte orkat tömma ur sen flytten från gården) så att jag kan påbörja min packning inför USA. Gaaaaah! Snart är det dags!
Tiden har gått helt galet fort, kan inte fatta att det är mindre än 1,5 vecka tills jag åker O.o

Mitt fina blod :D:D:D


Kanylen



Det är roligt att lämna blod :D



That's all for now folks!
Take care

My love


Bara för att jag har världens bästa pojkvän!
Hur kunde jag ha sån tur att jag hittade dig?
Just ja, det är ju tack vare Malin som introducerade oss ;)
Malin som btw kommer förbi ikväll och ska käka/kolla film med oss :)

Om en och en halv vecka är jag på väg till landet i väst.
Drömde att jag packade inatt, har haft lite ångest angående det och tänkt en massa på det så antar att det var därför jag drömde om det hela natten i princip x)

I helgen kommer Jossan ner och hälsar på - funsies!
Imorrn ska jag lämna blod för första gången - awesomeness! :D

VÅREN VERKAR ÄNTLIGEN VARA PÅ VÄG! Finally!

Alex - Björns fina hund, rottis/schäfer :)


Ha det bäst!

Älskar mitt liv...


...men jag hatar högskoleprovet.
HATAR!

Vill bli supersmart bara sådär huxflux.
Typ nu.

Trevlig kväll!

Gråa sverige


Längtar till sol och värme, Kalifornien närmar sig med stormsteg!
Var så lycklig i veckan när det var några superfina soldagar då man bara kunde gå ut och njuta och bli varm i solen. VÅR NU TACK!
I helgen ska jag ut och leka i skogen (underbart i det här vädret xP) samt på födelsedagsfest hos Elli. It will be funsies! :D Wonderful weekend I hope!

Tog några bilder när jag var ute och fotade i veckan :)





Let the sun shine on you!

Lycka


Fy tusan vad lycklig jag är just nu!
Livet leker big time!

Puss!

Spring för livet

Jag lever med mina minnen
Och sår som ingen kan se
Jag lever med mina minnen
Försöka glömma är ingen idé
Man skadar inte den man älskar
Vilket du faktiskt säger att du gör

Spring för livet om det är dig kärt
Att slå tillbaka, det är det inte värt
Du kan inte förändra, du kommer aldrig förstå
Det enda du kan göra är att gå
Det enda du kan göra är att gå

Du skadade hela mitt väsen
Du sa att jag alltid gjorde fel
Du klagade på hela mitt väsen
Tills jag inte längre var hel
Man skadar inte om man älskar
Vilket du faktiskt säger att du gör

They say "what doesn't kill you makes you stronger". 
It's true.
You broke me, but I put myself back together again.
Now I'm stronger than ever.
I'm better than you and I always will be,
no matter how hard you try.
Suck on that, fucker.

Horus d'Hague


Det finns ingen som har berört mig så som du gjorde du fantastiska, magnifika häst som stal mitt hjärta och behöll en del av det när jag var tvungen att lämna tillbaka dig.
Vad du gjorde för mig går inte att beskriva med ord men jag ska göra mitt bästa.
Du räddade mitt liv.
Utan tvekan så räddade du mitt liv. Du gav mig en anledning att gå upp om morgnarna, något att sikta mot, total lycka, villkorslös kärlek och viktigast av allt så gav du mig din tillit. Känslan när du tryckte dig så tätt intill mig som du bara kunde när du var rädd för något för att söka skydd hos mig, hur du tog dig förbi saker du var livrädd för bara för att jag sa att det var okej, den känslan går inte att beskriva. Men det är nog den mest fantastiska känsla jag någonsin upplevt. Att bara känna din mule och varma andedräkt mot min kind tog bort alla mina problem på ett ögonblick.
Första gången du lade ditt huvud i min famn så slog mitt hjärta ett extra slag, bara för dig. Ingen kan någonsin ta din plats eller ersätta dig, du var min första häst men även min bästa. Visst hade vi dåliga dagar men det var vad vi hade i det långa loppet som spelade roll. Glädje. Kärlek. Tillit.

Du var min och kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.
Jag kommer alltid bära dig med mig.
Finaste, finaste Dumle.
Jag saknar dig.
Jag älskar dig.
För alltid.




(Två inlägg på samma dag, crazy I know, men jag var bara tvungen)

One month to go


Om en månad är jag i Kalifornien, vid den här tiden förhoppningsvis på väg genom customs och in i USA för att påbörja mina tre månader på Fox n' Firkin Farm med underbara Nicole som jag har att tacka för det här.
I can't wait!
Jag har börjat sakna hästarna lite smått nu faktiskt, alla mina fina pojkar som jag har fått äran att jobba med under året som har gått. Nu verkar det som att min ersättare är ganska spikad, dvs om hon vill och spelar sina kort rätt så att säga - jag hoppas verkligen för hon skulle passa perfekt! Dessutom så skulle jag veta att mina små prinsar har det bra.

Hade en helt fantastisk kväll (och natt) igår. Skulle bara kolla film, men det slutade med att vi pratade hela natten innan vi gav upp och sov ett par timmar mellan sjutiden och tio-någonting. Totally unexpected men sjukt härligt.
I just might have found someone worth keeping.. Or actually he found me. Crazy.

Nu ska jag kolla klart på det senaste Criminal Minds avsnittet och bara njuta av leendet inombords.

Puss och kram, skumbanan!

RSS 2.0