Verifierad skiftledare!


Så sjukt härligt att äntligen ha min uppkörning avklarad! Det har varit en vecka med dålig sömn och massa uppkörningar(har drömt om det så många nätter), men nu är det till slut över. Klarade min verifiering finfint och är rätt nöjd så här i efterhand. Det blev några småmissar pga nerver, men allt som allt gick det riktigt bra och jag är nöjd.

JAG ÄR VERIFIERAD SKIFTLEDARE - BOOYAA!!! Äntligen! Nu får jag högre lön, min vita skjorta och min fina namnbricka.

Sen är det bara att ladda inför nästa kurs, ASM, som är den 12-14 feb i Stockholm. Spännande! Måste fokusera på plugg inför högskoleprovet också samt få in träningen som rutin så att jag är förberedd för rekryttesterna. Mycket på gång nu känns det som..

Men nu ska jag inte tänka mer på det utan bara njuta av min helt lediga helg, bara jobb imorgon sen är jag fri fre-sön och kan i lugn och ro umgås med min fina pojkvän samt fira storebror som fyller 25.

Ta hand om er och tack till alla som höll tummarna för mig idag!


Blogg


Hoppas att du får det bra var du än hamnar finaste Bloggen. Kommer sakna dig massor.. Men får strunta i mina känslor nu och stötta husse för det är fan så mycket värre för honom, 4,5 år ihop är inget man bara går vidare från i en handvändning.
Lycka till Blogg <3


Mitt hjärtas dynamo


Så var ännu en helg förbi. Det sägs att tiden går snabbt när man har roligt, och det stämmer nog för tre dagar går aldrig så pass fort som när min finaste Micke är nere. Har haft en underbar helg trots att stämningen drogs ner lite av morgondagens kommande händelse - försvarsmakten tar tillbaka och omplacerar Blogg, Mickes hund. Inget han kan göra åt det, de äger ju hunden, men det är riktigt trist. Men det blir nog bra tillslut.

Nästa helg fyller bror min 25 år, så det blir middag och firande av honom. Sannolikt kommer min finaste ner också, så det blir säker en supertrevlig helg. Förhoppningsvis blir det lite firande av att jag har blivit verifierad skiftledare, har uppkörningen på onsdag - håll tummarna!

Gårdagen spenderades hos David som bjöd på tacos och kladdkaka. Jag, Micke, Maria och Anton var bjudna och det var hur trevligt som helst!
All tid i helgen har i princip spenderats tillsammans med Micke, mys, mys och lite mera mys. Vi har även kollat två avsnitt av Generation Kill, sjuk men rolig och bra serie.
Gymmade i fredags, kroppen har äntligen läkt efter min flygtur för 1,5 vecka sen. Blev 30 min ReShape, intensivt och bra pass, samt lite knäböj med skivstång, benpress och bänkpress. Trodde att jag tog det någorlunda lugnt men har knappt kunnat gå igår och idag pga träningsvärken. Haha. Men men, känns riktigt bra!

Nu ska jag återgå till Pistvakt! :D
Puss och kram!


Personalfest


Igår var det dags för den årliga personalfesten för Skåne Hamburgers AB. Jag jobbade på lekiset innan så dök upp strax efter nio och därmed två timmar sent. När jag kom dit så höll de på att dela ut prisen för årets medarbetare. GAT var först ut så jag missade tyvärr när Åsa fick sitt pris, men jag fick se när Hyllie delade ut och där fick(föga förvånande) Jocke priset och eftersom han ursprungligen är från GAT så var vi väldigt malliga över att vi hade två årets medarbetare ;)

Jag körde dit och hem så för mig blev det Red Bull istället för vin/öl/cider för de två drinkbiljetterna. Behöver jag säga att jag blev lagom taggad efter det? ^^ Men det var bara bra för när jag gjorde mig i ordning var jag rätt opepp trots att min kära pojkvän försökte få mig taggad. Men som sagt, med lite energidricka och härliga kollegor så blev det jättebra trots allt.

Körde hem vid kvart i ett, kändes lagom dåligt att man åkte hem före Benedikte(vår franchisetagare) haha. Men jag var trött så det var lika bra eftersom jag ska jobba 14-23, är på väg till jobbet just nu.

Lite stolt över mig själv för jag tog mig ut på en liten joggingrunda igår trots att både rumpa och höft är lite ömma ännu. De började skrika när jag började jogga, men då sade jag bara åt dem att hålla käften och fortsatte. Blev bara 1,6 km jogg och 1 km gång, men är nöjd med det med tanke på mina förutsättningar. Sen dansade jag då i höga stilettklackar i runt tre timmar så mina ben och min rumpa är något ömma idag ^^
Men jag måste verkligen komma igång nu, måste vara redo ifall jag kommer vidare i rekryttesten för GMU. Det är min back-up plan ifall jag inte kommer in på veterinär i år. Hade varit riktigt kul eftersom jag ville göra lumpen och jobba på beridna högvakten när jag gick på gymnasiet. Blev dock inte så eftersom jag var sjuk i långa perioder i flera omgångar. Men vem vet, nu blir det kanske av? Vi får se.

Nej nu kan jag inte skriva mer.
På återseende!


Back to work


Har haft en urmysig helg med min underbara pojkvän, är så otroligt lyckligt lottad som har hittat en sådan fin kille.
Han dök upp strax efter ett på fredag natt så blev bara lite mys innan jag var tvungen att sova. När jag var klar på lekiset så följde han med ut på en tur med favoritponnyn. Min fina Hubbe var så sjukt duktigt! Körde den längsta rundan ute någonsin och bara tränade på framåtbjudning och att han skulle slappna av/vänja sig vid att vara själv. Det gick hur bra som helst och det var riktigt mysigt att ha min andra favoritkille bredvid mig i vagnen. Blev dock kallt om fingrarna så jag längtar riktigt mycket till våren.

Hade myskväll hos honom och sen umgicks vi fram tills han var tvungen att köra tillbaka till Sthlm på söndagen. Jag skulle egentligen ha jobbat på McD men hade så ont i armen att det bara inte gick, andra passet jag fick sjuka mig från pga att Catch kastade av mig i tisdags...
Men idag var jag tillbaka och jobbade 10-19. Det gick rätt bra trots lite strul med en grill och en pommesbalja som inte ville funka delar av passet. Fick även halvt köra skift och hjälpa Jamal som körde sitt första mellanskift.

Min uppkörning blev uppskjuten, igen, till den 30:e eftersom det var folk från huvudkontoret nere idag. Lite glad att jag slapp med tanke på allt som strulade ;) Får hoppas att allt flyter på smidigt och att jag blir verifierad när det är dags om 1,5 vecka!

Vet att jag är såhär fånigt, sötsliskigt nykär, men jag måste bara säga(igen) att jag har världens bästa kille. Vet inte vad jag har gjort för att ha fått förtjäna denna underbara människa, men vad det än är så är jag riktigt glad att jag gjorde det för så här lycklig har jag inte varit på länge. Han är så fin att det nästan är för bra för att vara sant.

Nu ska jag sluta fjanta mig och återgå till The Mentalist ^^
Puss och kram!


Mysdag


Jessica kom som sagt hit idag och det var så himla mysigt! Handlade och fixade lunch ihop och snackade en himla massa - vi hade mycket förlorad tid att ta igen ;) Har verkligen saknat henne så det var på tiden att vi sågs. Får hoppas att det inte går lika lång tid innan vi ses igen.

Skjutsade Jessica till LTH och sen körde jag till jobbet. Blev inte så hårt arbete för Hubbe trots allt, dels för att jag har ont i min högra arm men också för att jag blev tvungen att lägga tid på att göra nya hål i draglinorna. Provade med vagnen sen och efter mycket pillande och ändringar av inställningar så blev det så sjukt bra!
Vagnen går mycket finare och Hubbe verkade slappna av bättre när han vant sig vid känslan. Så får se nästa gång, känns bra i alla fall. Nu ska vi banne mig satsa på tävlingssäsongen! :D

Take care!


Hästkräk


Catch kastade av mig i tisdags. Varken min kropp eller jag är glad på honom nu.. Han har blivit helt knäpp och varken jag eller Elena förstår vad som har flugit i honom. Ingen av oss vill rida honom just nu eftersom han är så blockerad och bara stirrar runt.
Min teori är att han saknar Alexus och inte får någon stimulans i hagen längre. Alexus är då Elenas unghäst som är ivägskickad på inridning, så Catch har bara ponnyerna som sällskap på andra sidan tråden och en av dem står inne med honom på natten. Tror att det har något att göra med att Alexus är borta i alla fall, eftersom hans personlighetsförändring kommit efter att han åkt. Jaja. Spänning i vardagen...

Ska prova selen på Hubbe ikväll på jobbet, han ska få jobba hårt i töm först och sen sätter jag förmodligen honom i vagn en liten stund också. Nu taggar vi inför tävlingssäsongen! :)

Nej nu ska jag sova, Jessica kommer vid halv elva och jag tyckte av någon anledning att det var en bra idé att stanna uppe till halv fyra på natten...

Natti natti!


Avstånd


Det börjar redan bli lite jobbigt att ha min fina pojkvän i Stockholm. Saknar honom massor, men samtidigt är det väl inte helt fel egentligen om vi tar det lite lugnt. Det har ju redan gått rätt snabbt om man säger så ;) Men det känns konstigt att planera sina dagar utefter när respektive person har rast på sitt jobb. Han jobbar 8-17 alla dagar och ja för mig varierar det, men är oftast 14-23 de dagar jag är på McD nu.
Hittills har det i alla fall gått bra. Pratar flera gånger om dagen och han är bara för underbar. Känns så skönt att jag äntligen verkar ha hittat en vettig människa som uppskattar mig. Han är så himla fin! Är så glad över att han kommer ner i helgen, saknar honom så himla mycket ^^

Dessutom så ska jag ha skiftuppkörning på måndag, så kan behöva lite extra pepp i helgen. Är såå nervös! Sandra har inte heller satt lite press på mig genom att dels redan ha beställt och fått min namnbricka som det står skiftledare på, och dels genom att redan ha bokat in mig på nästa kurs i februari! Då blir det ASM(assistant shift management) och för att få gå den så måste jag vara verifierad skiftledare. Ingen press eller så som hon själv sa ;)

Nej nu måste jag komma igång med min dag, har en massa måsten innan jobbet i em.

Ha det bättre än bäst!


B.S.M


Måste ju skriva om Basic Shift Management-kursen också! Den bjöd på tre lärorika och otroligt roliga dagar. Jag har lärt känna flertalet trevliga personer och det känns kul att känna någon på flera av restaurangerna runtom Lund och Malmö.

Sista dagen hade vi ett slutprov som bestod av 50 frågor. De flesta av oss ville självfallet hamna på den ärofulla Dean's list och för att göra det krävs minst 46/50 rätt på provet.
Jag var så sjukt nervös att jag skakade och knappt kunde andas, men efteråt kändes det riktigt bra och jag trodde att jag kanske kunde ha lyckats ta mig in på Dean's.
Mycket riktigt, när kursledarna kallade upp de som lyckats ta sig över gränsen så var mitt namn med. Det var 5-6 st av alla de som var med på kursen som klarade Dean's och det känns riktigt bra!

Innan provet hade vi alla fått rösta på vem som skulle få Gold Hat Award vilket är ett pris som delas ut till den deltagare som gjort bäst ifrån sig på kursen och det är alltså deltagarna som röstar.
Nomineringen lät något i stil med: "det här är en person som är väldigt engagerad. Det här är en person som kan väldigt mycket. Det är en person som gillar att sova. Den här personen är en tjej. Den här personen har en film som ligger henne varmt om hjärtat. Det här är en tjej som är extremt lättskrämd. Grattis Rebecka!!"
Jag blev så oerhört paff att jag inte visste var jag skulle ta vägen! Jag fattade att det var jag när han nämnde sova, film och lättskrämd eftersom vi den första dagen fick svara på frågor om oss själva.

Mina frågor(slump genom att vi fick välja tre olikfärgade smarties som då hänvisade till varsin fråga) var "något som inte så många känner till om dig", "din favoritfilm", "vilket djur skulle du vara om du inte var en människa och varför". Jag svarade att jag var extremt lättskrämd, att 300 var min favoritfilm och att jag skulle varit en koala eftersom de sover 23 av 24 timmar per dygn ^^

I alla fall så blev jag sjukt hedrad och glad över att få gold hat award och att så många röstade på mig. Det var flera som kom fram efteråt och gratulerade mig och sade att jag verkligen förtjänade det :') Hur rörd blir man inte?! Fick hålla ett litet tal sen men det blev inte så långt eftersom jag började gråta lite grann hehe ^^

Är riktigt stolt över mig själv som klarade Dean's och tacksam över att jag fick Gold Hat Award.
På onsdag blir det skiftuppkörning för min del, här går det undan! Hoppas att det går vägen för i så fall är jag kanske verifierad skiftledare fr.o.m. onsdag! :) Håll tummarna!!

Auf wiedersehen!


Omvänt


Igår bjöd Micke mig på date eftersom det gick helt och håller emot hans principer att inte ha tagit mig på date. Så det blev lite omvänt eftersom vi redan är tillsammans, men åååh vad det var mysigt! En helt underbar kväll.
Vi började med varsin Filet mignon på Klostergatans vin & delikatess och det var obeskrivligt gott. Köttet var så mört att det bara smälte i munnen och allt smakade så fantastiskt gott.
Efter det gick vi på bio och såg Jack Reacher, en actionfilm med rätt mycket humor, både jag och Micke skrattade massor i alla fall ^^ Vi åkte hem till honom och sov ihop. Det var en helt underbar kväll. Ett perfekt sätt att dels fira mina framgångar på BSM och dels att ha som sista kväll innan han flyttade upp till Stockholm.

Han körde hem mig idag sen körde han mot Stockholm med sällskap av sin mamma. Känns rätt jobbigt att vi numera ska bo 60 mil från varandra, men är samtidigt så oerhört glad för hans skull. Han har velat jobba på livgardet länge och nu är det alltså äntligen dags. Vi kommer fixa det här, det vet jag. Anything worth having is worth fighting for.
Har i alla fall definitivt fått en extra sporre till att verkligen komma in på veterinär i Uppsala till hösten.

Damn vad mitt liv är bra just nu!
Puss&kram


Lycklig


Så. Jävla. Lycklig.
Det finns inte mycket mer att säga.
Jag har faktiskt hittat någon som respekterar mig, uppskattar mig och kallar mig sin bättre hälft.
Sjukt lycklig.
Jag förtjänar det här.

Busy day


Födelsedagsfest ikväll och jag har massor att göra. Schemat för idag:
8:00 - gå upp
8-9:30 - äta frukost och plugga så mycket som möjligt in för BSM(skiftledarkursen).
9:30 - byta om, sätta katterna i sina burar och köra till vet.
10-10:30 - vaccinera katterna, köra hem.
10:30-12:30 dekorera tårtorna.
12:30-14:00 - packa inför Jönköping, packa festkläder(ska fixa mig hos Maria), duscha.
14-14:30 - plugga lite till.
14:30-15:00 - packa in mat, kläder och skräp från rummet i bilen.
15:00-15:30 - köra skräpet till sopstationen, köra till Maria, bära upp allt i lägenheten.
15:30-16:00 - Hämta bord på Norra Promenaden(Marias föräldrahem).
16-19 - förbereda lägenheten inför festen, göra oss i ordning, börja laga mat.
19:00-"så länge man orkar" - födelsedagsfest! :D

Har hunnit med mer plugg än jag trodde vilket är sjukt skönt, ligger dock efter tidsmässigt eftersom Oreo tyckte att det var en bra idé att bajsa ner sin transportbur -.- Men men, har räknat med stora tidsmarginaler så tror att det går bra ändå ^^

Nu ska jag fixa tårtor!
Ha det bäst! :D


Gott nytt år!


Firade nyår hos David igår och det var supertrevligt! Överträffade mina förväntningar på alla sätt och vis. Plus att jag kände mig riktigt snygg.
God mat, gott sällskap, god skumpa och bara en allmänt trevlig kväll. Det här nyåret hade allt!
Jag mår så otroligt mycket bättre nu när jag lämnat 2012 och Björn bakom mig och bara blickar framåt mot ett nytt år som jag inte vet vad det ska bjuda på. Allting kan hända..

Blev kvar länge hos David idag och bara umgicks med honom, Camilla och Micke. Camilla stack dock efter ett par timmar när vi ätit frukost och städat undan. Så vi som var kvar kollade på två av Jeff Dunhams pjäser samt åt pizza och bara hade det allmänt trevligt.

Ligger hemma i sängen nu och ska sova, känns såå skönt! Imorgon blir det att sortera och få ordning på rummet samt planera mat inför min födelsedagsfest på fredag.

Hoppas att ni alla hade ett bra nyår!
Kramar


RSS 2.0